Set & sket

Følg os på facebook https://www.facebook.com/koegeZonta/

Mandag den 9. oktober 2017.

Pressechef i Dansk Energi – Karen Thure

Karen er blevet udnævnt som “Talent 2017” af Berlingske Business, dvs en af  de 100 talenter, der er under 35 år, og har udvist særlige faglige, ledelses mæssige evner og resultater.

Karen har været medlem af Socialdemokratiet siden gymnasiet. Hun begyndte at læse kommunikation og søgte et studiejob/ praktikplads på Christiansborg. Efter 6 år og med en god portion erfaring , senest var hun særlig rådgiver for daværende beskæftigelsesminister Mette Frederiksen forlod hun “Borgen” og er i dag ansat som pressechef i Dansk Energi.

(Karen er opvokset i Køge)

   

Efterfølgende blev der holdt møde med referater fra Island og fra Landsmødet.

Nyt fra alle udvalgene.

 

Lækkert mad.

 

 


Mandag den 11. september 2017

Køge Rådhus – Borgmester Flemming Christensen.

Besøg på Danmarks ældst fungrende rådhus- Køge Rådhus. Borgmester Flemming Christensen fortalte om den udbygning og udvikling ,der er i Køge i disse år. Aftenen fortsatte på Køge havn med spisning og møde på Jenners.

   

 

 


Mandag den 14. august 2017

KØGE SOM FILMBY – Omvisning af Lone fra Køge Museum

 

     

 

Efterfølgende middag på Christians Minde med info fra bestyrelsen og udvalgene.

 

 

 


Mandag den 10. april 2017

Møde i Ældresagen i Køge med besøg af konferenceleder og seniorkonsulent Bent Mathiasen . At leve bedst muligt længst muligt .Optagelse af nyt medlem Lykke Outzen. Opfølgning på Cafemødet hos Lis – hvor langt er grupperne og hvad skal arbejdes videre med.

     

 

 


Mandag 13. marts 2017

   

 

Vi så en meget rørende film om Grønlandsprojektet et Zontaprojekt om højskoleophold for unge mødre vi tidligere har støttet. Resultat af rosenprojektet blev fremlagt – Planlægning af kommende musikaften. Generalforsamling med valg af ny formand, næstformand, sekretær og revisor samt nye udvalg.

Krista Ruby

 

 


Mandag den 13. februar 2017

Havde vi besøg at projektchef Henrik Bendix Olsen på Hotel Niels Juel. Vi hørte om det ny Psykiatri Sygehus I Slagelse der blev taget i brug 2015. Her er det nye Sikringen der huser de 30 farligste kriminelle psykisk syge i Danmark. Så er der en almen psykiatrisk afd med 114 pladser og en retspsykiatrisk afd med 50 pladser. Stedet er indrettet  med farver, poesi og natur. Sikkerheden er i top men ikke synlig. I fremtiden bliver det forhåbentlig ikke nødvendigt at bæltefiksere -men i stedet gøre brug af digitale medier -sanserum med f.eks bøgeskov- spa oplevelse , etc En meget spændende aften.

   

 


Mandag den 14. november 2016

Næste år er det 100 år siden Danmark solgte de 3 Vestindiske øer for et beløb, der svarede til halvdelen af statens årlige omsætning. Erik Gøbel fortalte levende og inspirerende først om øernes historie og dernæst om salget fra Danmark. Erik Gøbel er naturligvis meget efterspurgt for tiden, men takket være Trines gode relation valgte han os. Erik er tilknyttet Eirby Rejseselskab, og en gang om året er han guide på en tur til de Vestindiske øer. Måske solgte han et par billetter.

 2-nov-16 nov-16


 

Mandag d 12/9 kl 18 mødtes vi hos Dreist/Storgaard Advokater A/S , Bag Haverne 32, 4600 Køge. Tre advokater stod klar til at tage imod os. Vi fik en rundvisning i de nyordnede lokaler og så både “Landsretten” “Østre Landsret” osv(møderum). Vi blev budt på noget meget lækkert Tapas og vin og fik et oplæg om pension i forhold til død eller skilsmisse, testamente , ægtepagt etc.

img_2210  img_2208 img_2207


Fantastisk aften hos Peter Aahlbæk Jensen mandag d 8/8-16. Vi blev budt indenfor i Ålens stuer . Ingen kvinder i hans køkken og her må kun ryges indendørs! vi blev beværtet med dejlig mad fra Ålens egen hånd og efterfølgende fortalte han om hans projekt “Landsby” og restaurant. Vi gik en runde på gården og så dyr og hørte om planerne.” Jeg sigter mod solen og lander måske på månen” citat  Ålen

fullsizerender img_1752 img_1754


Mandag d 13/6-2016 Sommermøde

Køge Zonta inviterede i år til fælles sommermøde med Zonta Næstved og Zonta Vestsjælland. Mødet fandt sted på Gartneriet Toftegaard. Efter velkomst og sang fik vi en skøn “tøse” buffet. .

Aftenens program var et spicy foredrag af Lene Tvedegaard – kendt fra TV og havebogsforfatter- om krydderurter, chili krydret med smagsprøver. Under kaffe og kage benyttede mange muligheden for lidt specialvejledning og gode indkøb.

Tak til alle for en rigtig hyggelig aften og rigtig god sommer

8 7 6 4 5 1